Szentes TV
Szentes TV
A dr. Papp László városi sportcsarnokban fogadta a kézilabda klub leány utánpótlás együttese, a Túrkeve hasonló korosztályú csapatát. A hazaiak az első félidőben még jól tartották magukat, és 12:12 állt az eredményjelző táblán, de a második félidőre a lendületesebb és a helyzeteiket jobban kihasználó vendégek felülkerekedtek, és 10 gólos győzelemmel elvitték a bajnoki pontokat.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
A Szentesi Farkasok Kézilabda Klub férfi csapata, a megyei első osztályú felnőtt bajnokságban fogadta, a dr. Papp László városi sportcsarnokban a bajnokságot vezető Kiskundorozsma csapatát. A mérkőzés nem indult jól, hiszen a hazaiak több játékosa is sérüléssel bajlódott, így a cserepadon is alig volt bevethető játékos. 11:19-es félidő után a vendég együttes végül 25:39-re nyert.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Változott a szabadtéri égetés szabályozása, valamint még a vegetációs időszak kezdete előtt fagallyazási munkálatokat végeznek a városban. Ezekről a témákról tartottak sajtótájékoztatót ma a városházán.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Újabb győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott Szentesen, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A januári EB bronzmérkőzés visszavágóját láthatták a nézők, hiszen Bíró Attila szövetségi kapitány együttese Hollandia csapatát látta vendégül, a Világliga csoport negyedik játéknapján. A magyarok szinte végig vezetve végül 12:7-es győzelmet arattak, a mérkőzés legjobbjának pedig Szilágyi Dorottyát választották.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ közösen rendezték meg a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a 19. Télbúcsúztató Karnevál és Gamer Partyt. Délelőtt már hagyományosan az óvodások valamint az iskolások mutatkoztak be majd ezek után kezdetét vette a II. Szentesi Gamer Party. A délután folyamán pedig a telet elűző tüzet Szabó Zoltán Ferenc Szentes város polgármestere gyújtotta meg a Sportcsarnok előtt.
Szentes TV