Szentes TV
Szentes TV
Kókai Sándor húsgalamb tenyésztőben az állatszeretet és főleg a galambok iránti vonzalom már gyermekkora óta mocorgott, de arról hogy húsgalambokat fog tenyészteni, csak akkor döntött, amikor 38 évvel ezelőtt rájött, hogy ezt a hobbit akarja űzni magas szinten, hiszen egyre nagyobb a kereslet iránta. A galambhús az egyik legegészségesebb fehérjeforrás, nem véletlenül adják betegeknek és a kismamáknak. Azonban nemcsak étkezési célból tenyészti ezeket a madarakat, hanem kiállításokra is eljár, és onnan már több díjat is elhozott a Texán fajtájú, amerikai tenyésztésből származó galambjaival.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV élő adásban volt.
METALCOM-SZENTES - KAPOSVÁR FÉRFI OB1-ES VÍZILABDA MÉRKŐZÉS
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV élő adásban volt.
HUNGERIT-SZENTES - III. KERÜLET NŐI OB1-ES VÍZILABDA MÉRKŐZÉS
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
A Hungerit Zrt-nél tavaly is komoly mezőgazdasági és élelmiszeripari beruházások valósultak meg a versenyképesség fenntartása és növelése érdekében, a fejlesztések pedig 2021-ben is folytatódnak – nyilatkozta televíziónknak Volosinovszki János, aki április 1-jétől tölti be a vezérigazgatói posztot. Szakmai pályafutását a Hajdú-Bét Rt-nél kezdte, de ő vitte sikerre a Nádudvari Élelmiszer Kft. termékeit is. Ismerkedjenek meg vele!
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Április 25-től az év végéig szabad lesz az átjárás a SZÉP-kártya alszámlái között, azaz például a szálláshelyre kapott béren kívüli juttatást fel lehet használni melegételre vagy kulturális célokra is.
Szentes TV
Szentes TV
💙❤️Élő vízilabda maraton a Facebook oldalunkon!!!💙❤️

🤽🤽Ma 16:00 órától élőben tekinthetik meg a Szentes Televízió Facebook oldalán, a Hungerit-Szentes női vízilabda csapatának mérkőzését a III. Kerület ellen!

🤽‍♂️🤽‍♂️Utána egyből 18:00 órától szintén élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon a Metalcom-Szentes férfi vízilabda csapatának bajnoki mérkőzését a Kaposvár ellen!

Szurkoljunk együtt a Szentesieknek!💙❤️
Szentes TV