Szentes TV
Szentes TV
COVID-19 - tesztelések az intézményekben
Az intézményvezetők a titoktartási és adatvédelmi kötelezettség mellett látják az intézmény kompetenciája alá tartozó COVID 19-el megfertőződött személyek listáját, az óvodákban biztos. Erre a járványvédelem miatt van a legnagyobb szükség és volt eset, amikor ez sokat segített - mondta el televíziónknak Geréné Dunaháti-Vas Márta a Felsőpárti Óvodai Körzet vezetője. A héten a körzet óvodaiban is elkezdődtek a csoportos tesztelések, amit elmondása szerint az óvodapedagógusok jól fogadtak, éltek is a lehetőséggel.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Hétfőn elindult a célzott csoportos tesztelés Csongrád-Csanád megye bölcsődéiben, óvodáiban, és iskoláiban. A kormányhivatal munkatársai már a hétvégén elkészítették az útvonalterveket és a beosztásokat, tájékoztatta televíziónkat dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszony. Az ingyenes és önkéntes tesztelés célja, hogy a járvány terjedését megelőzzék az intézményekben és azok biztonságosan működhessenek.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb immunerősítő tevékenység a sport, ehhez kétség sem férhet. Sokat tehetünk egészségünkért, ha sétálunk, vagy biciklizünk, akár minden nap a munkahelyünkre. Ha a szabadban mozgunk nem csoportosulva, sokkal élvezetesebbé és könnyebbé válik mindenfajta mozgás. A következőkben tartsanak Kádár Viktóriával az Egészségfejlesztés Iroda vezetőjével aki most abban segít önöknek, hogyan mozogjunk helyesen.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján adják át hagyományosan Csongrád város elismerő díjait. Idén díszpolgári címet nem adományozott a város. PRO URBE- CSONGRÁD kitüntetést kaphatnak a város érdekében kiemelkedő tevékenységet végzett személyek, szervezetek, közösségek. 2020-ban hárman vehették át ezt a díjat, két egyéni díjazott mellett a Csongrádi Fúvószenekar. Kováts Attila karnaggyal beszélgetünk erről a díjról.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Megváltozott ügyfélfogadási rendről, és aktuális ügyintézési kérdésekről beszélgettünk Szentes Város Önkormányzatának műszaki irodavezetőjével, Labádi-Fébert Andreával.
Szentes TV
Szentes TV
Szentes TV
Tájékoztató szentesi ingatlantulajdonosok részére a villamos hálózatok körüli gallyazásról. A gallyazást végző cég a PRESIDENTE KFT. kapcsolattartója Dombóvári Lajos 30/190-9736. A gallyazással kapcsolatosan felmerülő problémát kérjük, hogy a
megadott telefonszámon jelezzék a kapcsolattartó felé.