Hírek

Heti két alkalommal megjelenő hírműsor, amely rövid tájékoztatást ad az aktuális eseményekről.

Közélet

Közéleti műsoraink hetente hétfőn és csütörtökön láthatóak. Közéleti témákról, helyi politikáról szóló stúdió beszélgetések, havi testületi ülések, Térségünk magazin.

Gazdaság

„Gazdasági magazin” hétfőnként, nyári időszakban csütörtökön, a településfejlesztés valamint a helyi gazdasági élet kérdéseivel foglakozik. Itt helyezzük el azokat a műsorokat is, amelyek helyi vállalkozásokról készülnek.

Sport

„Sportmagazin” keddenként a helyi sportélet magazinja. Sporteredmények, tömegsportrendezvények, beszélgetések sportolókkal edzőkkel, tudósítások és mérkőzések. „Powertech” magazin a technikai sportok magazinja.

Kultúra

„Paletta” kulturális magazin szerdánként jelentkező műsorunk, amelyben kiállításokról, rendezvényekről, művelődési intézmények, iskolák, óvodák kulturális eseményeiről készítünk összefoglalót. Itt helyezzük el a nagyobb városi és községi szabadidős rendezvények felvételeit is.

Tájoló

A „Tájoló” idegenforgalmi-, turisztikai- és szabadidős magazin, amely kilép közvetlen térségünkből. A műsor bemutatja a helyi értékeken, látványosságokon túl más, román, szerb települések vagy akár azok televízióinak ezen témájú munkáit.

Életmód

Magazinok, műsorelemek egészségről, testmozgásról, gasztronómiáról a wellnesz és fittnesz világáról, divatról és a szabadidő hasznos eltöltéséről.

Napi adasok

Napi adásaink.