Hírek

Heti két alkalommal megjelenő hírműsor, amely rövid tájékoztatást ad az aktuális eseményekről.

Videótár

Közélet

Közéleti műsoraink hetente hétfőn és csütörtökön láthatóak. Közéleti témákról, helyi politikáról szóló stúdió beszélgetések, havi testületi ülések, Térségünk magazin.

Videótár

Gazdaság

„Gazdasági magazin” hétfőnként, nyári időszakban csütörtökön, a településfejlesztés valamint a helyi gazdasági élet kérdéseivel foglakozik. Itt helyezzük el azokat a műsorokat is, amelyek helyi vállalkozásokról készülnek.

Videótár

Sport

„Sportmagazin” keddenként a helyi sportélet magazinja. Sporteredmények, tömegsportrendezvények, beszélgetések sportolókkal edzőkkel, tudósítások és mérkőzések. „Powertech” magazin a technikai sportok magazinja.

Videótár

Kultúra

„Paletta” kulturális magazin szerdánként jelentkező műsorunk, amelyben kiállításokról, rendezvényekről, művelődési intézmények, iskolák, óvodák kulturális eseményeiről készítünk összefoglalót. Itt helyezzük el a nagyobb városi és községi szabadidős rendezvények felvételeit is.

Videótár

Tájoló

A „Tájoló” idegenforgalmi-, turisztikai- és szabadidős magazin, amely kilép közvetlen térségünkből. A műsor bemutatja a helyi értékeken, látványosságokon túl más, román, szerb települések vagy akár azok televízióinak ezen témájú munkáit.

Videótár

Életmód

Magazinok, műsorelemek egészségről, testmozgásról, gasztronómiáról a wellnesz és fittnesz világáról, divatról és a szabadidő hasznos eltöltéséről.

Videótár

Napi adasok

Napi adásaink.

Videótár